Dajte svojim nechtom krídla a povzneste sa do nebies!

Tiež patríte medzi milovníkov jari a všetkého, čo k nej patrí? Perfektné, ste tu správne! Dnes pre vás mám super tip na zdobenie manikúry ľahko a rýchlo s neobvyklou jarnou tematikou. Spoločne sa naučíme nový nail art takmer jedným ťahom. Ste zvedavé, čo to bude? Poďme na to!

ptaci_cta_sk_1_
Spevavé vtáky ako poslovia jari

Čo viac k jari patrí než prebúdzajúca sa príroda za sprievodu štebotania spevavých vtákov? A pretože prvý jarný deň už máme za sebou, je nutné sa s prírodou dokonale zladiť. Čo by ste povedali na manikúru ozdobenú veselými vtáčikmi? Pri tvorení sa rozhodne nebudete nudiť a výsledok na seba nenechá dlho čakať. Hoci ide o taký malý nail art, ukážem vám, ako na to ľahko a efektne. A pretože tréning robí majstra, na svoje si prídu aj skúsené nechtové štylistky. Okrem návodu na vás čaká pekná inšpirácia, tak rýchlo, nech vám to neuletí!

Tip: Na našom e-shope nájdete nové vodolepky s jarnou tematikou.


  1. Najskôr si vyberte podkladovú farbu na svoje umenie. V našom prípade je to modrá, ktorá symbolizuje nebo. Pre náročnejšie dámy možno pomocou zdobiaceho štetca bielou farbou naznačiť nadýchané mraky.
  2. Teraz si pripravte zdobiaci štetček a ľubovoľnú farbu. Jednoduchým ťahom vytvorte vetvu stromu, na ktorú neskôr usadíte vtáčika. Nemusíte sa ničoho báť, vetvy na stromoch spravidla rovno nerastú. Pokiaľ chcete, môžete svoju vetvu doplniť o ďalšie, alebo tiež nemusíte mať žiadnu. Všetko je na vašej fantázii.
  3. Kúsok nad nakreslenú vetvu si urobte bodku. Tú postupne zväčšujte tak, až vytvoríte malú hlavu vtáčika.
  4. Pod vytvorenú hlavu následne nakreslite tvar zemiaka. To určite zvládne každý! Teraz máte takého malého snehuliaka.
  5. Na bok hlavičky jemne ťuknite štetcom a razom máte hotový zobák. Jemnými ťahmi na spodu „zemiaka“ vytvorte chvost a môžete letieť!

Pre lepšiu orientáciu a dodanie odvahy si nezabudnite pustiť video s návodom. Stačí vám po očku mrknúť a je z vás hotová umelkyňa.

Pre prípad neúspechu môžete skúsiť tzv. trojkovú metódu! Stačí nakresliť nepodarenú trojku a symbol letiaceho vtáčika je na svete, mrknite!


Držím palce a budem sa veľmi tešiť na vaše výtvory v komentároch na našom
facebookovom a instragramovom profile!


Zdroje:

https://www.youtube.com/watch?v=h2kElEwDx3E

https://www.youtube.com/watch?v=VmbmYI8Z1b4

cuded.com
modnepaznokcie.pl
naildesignsjournal.com
pinterest.com
bestartnails.com
vk.com
webstaqram.com
instagram.com

 

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.