Bublinky alebo hadia koža? Oživte svoje nechty krásnymi efektmi!

Na internete sú už tieto druhy zdobenia nejakú chvíľu. Napriek tomu ste sa s nimi možno ešte nestretli alebo neviete, ako ich vytvoriť. Tak od toho som dnes tu – aby som vám predstavila a poradila, ako si urobiť nádherné nechty s hadím alebo bublinkovým efektom. Tešíte sa? Poďme na to!

Bublinky

Hit takzvaného bublinového efektu alebo tiež „Bubble nails“ už svetom raz preletel, a to v roku 2015. Išlo ale o niečo úplne iné ako tentoraz, a to o vypuklé 3D bubliny, priamo gule na nechtoch, ktoré niekoľkokrát znásobili veľkosť nechta. Na pripomenutie vám prikladám aj jeden obrázok.
nails990_1438759473586563

Bublinky

Hit takzvaného bublinového efektu alebo tiež „Bubble nails“ už svetom raz preletel, a to v roku 2015. Išlo ale o niečo úplne iné ako tentoraz, a to o vypuklé 3D bubliny, priamo gule na nechtoch, ktoré niekoľkokrát znásobili veľkosť nechta. Na pripomenutie vám prikladám aj jeden obrázok.

Ako na to? Jednoducho!

  1. Naneste prvú vrstvu gél laku – bázu – a zapečte.
  2. Na ňu príde druhá vrstva – farba podľa výberu. Opäť zapečte v UV alebo LED lampe.
  3. Klasicky pokračujte lesklým bezvýpotkovým top coatom,  ten však zatiaľ nezapekajte.
  4. Pripravte si misku s jarovou vodou.
  5. Uzavretou miskou zatrepte alebo miešaním vytvorte poriadnu penu.
  6. Vezmite si vidličku alebo iný nástroj, ktorým sa bude dať pena dobre naberať.
  7. Nabratú penu dáte na necht tak, aby bola po celej jeho rozlohe. Prebytočná voda nie je na škodu.
  8. Aj s penou necht zapečte v lampe. 
  9. Zotrite buničinou a máte hotovo.

A na dôkaz, že je to naozaj jednoduché, si môžete pustiť video od Aga Lorynowicz, ktorá vám túto metódu ľahko predvedie.

Tip: Pokiaľ chcete necht ako vo videu navyše zdobiť leštiacim pigmentom, nezabudnite po nanesení pigmentu najskôr všetko zafixovať vrstvou top coatu, vytvrdiť a až potom pokračujete s ďalšou vrstvou top coatu, ktorú pred zapečením zdobíte penou. Zaistíte si tak, že leštiaci pigment zostane krásny a neporušený.

Hady

Na článok o manikúre ako z hadej kože ste už možno v minulosti na našom blogu narazili. Pre tie z vás, ktoré NANI blog tak dlho nečítajú, priblížim, o čo ide. Pretože podľa mňa má aj toto zdobenie stále niečo do seba a stojí za to ho tu spomenúť.

Najskôr si musíte pripraviť Booster gél. Jedná sa o zdobiaci gél, ktorý dokáže viac než len sľubovanú hadiu kožu. Tá bude však na tvorbu krásneho nail artu najjednoduchšia. Aspoň na začiatok.

  1. Pripravíme si necht s výrazným farebným podkladom. Vytvrdíme, ale nestierame výpotok.
  2. Nanesieme veľmi tenkú vrstvu čierneho či iného gélu, ktorý bude kontrastný k pôvodne použitej farbe, aby efekt správne vynikal. Zatiaľ nevytvrdzujeme v lampe.
  3. Zdobiacou guličkou nanášame malé kvapky či iné tvary NANI Booster UV gélu, čím sa behom pár sekúnd začne vytvárať hadí efekt. Následne vytvrdíme a pretrieme finish gélom.

No a máme hotovo! 😉 Ktorý efekt vás nadchol viac? Bublinkový – vystúpený alebo hadí – krásne vpitý do farebného nechta? Dajte mi vedieť do komentárov na Facebooku alebo do správ. Budem sa tešiť aj na fotky vašich skvelých výtvorov!

Odkazy: miss.at, twitter.com, nailpro.com, nailschick.com, bestartnails.com, krasotka.cc, engilish.modelb.site, modnepaznokcie.pl, basiasmoter.pl, christmasfashion.uzunerinsaat.com, 4neufrisuren.iptvvatan.com, instagram.com, popsugar.co.uk, hausdekogram.com, en.coolmanicure.com, ektoe.com, picoji.com, m.vk.com, soflyme.com, socialclaws.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.