Border Nail Art: Nechty, ktoré si dáte za rámik!

Dochádzajú vám alebo vašej manikérke nápady ako urobiť vaše nechty krásne a zároveň originálne? Mám pre vás riešenie! Vyskúšajte techniku zvanú Border Nail Art, kde si nechty doslova orámujete. Mám pre vás hneď niekoľko tipov a trikov, ako to hravo zvládnuť!

O čo ide?

Technika Border Nail Art rozhodne zaujme ako milovníkov minimalizmu, tak aj opačný pól spoločnosti. Ide o kombináciu dvoch farieb, keď jedna slúži ako podklad a zaberá celú plochu nechtového lôžka, druhá farba tvorí pomyselný rámik nechtov a nanáša sa naopak iba po obvode nechtového lôžka. Naniesť ju môžete po všetkých štyroch stranách nechta, ale aj napríklad len po troch. Hrúbku „rámika“ môžete nechať všade rovnakú, alebo ju rôzne meniť. Záleží len na vás, vašej fantázii a preferenciách. Či už sa rozhodnete akokoľvek, verím, že výsledok bude stáť za to! Celá kopa inšpirácie na vás čaká v galérii. Mrknite sa ;).

Tip: Skúste Border Nail Art vytvoriť s odtieňmi sady gél lakov Tropical Paradise stvorené priamo na horúce letné dni!

Ako na rámovanie?

S nahliadnutím do galérie vám precízny výsledok pripadá takmer ako nemožný cieľ? Kdeže! Pripravila som si pre vás jednoduchý návod, s ktorým to zvládnete ľavou zadnou, aj pokiaľ zdobenie nie je vaša silná stránka. Veľkým pomocníkom vám bude lepiaca páska a zdobiaci štetček. Poďme na to!

  1. retro_border_nail_art_tutorPripravte si nechty ako pred každou klasickou modelážou a pustite sa do diela. Najskôr si na celú plochu nechta naneste farbu číslo 1. V našom prípade je to horčicová žltá. Pokiaľ pracujete s gélmi alebo gél lakmi, nezabúdajte na riadne vytvrdnutie v lampe!
  2. V druhom kroku si pripravte samolepiacu pásku a nalepte ju na okraj nechta v požadovanom odstupe. Vezmite si zdobiaci štetček a okraj nechta vyplňte farbou číslo 2 (v našom prípade hnedá).
  3. Pokiaľ používate klasické laky, počkajte niekoľko sekúnd a pásku odlepte. Pri vytvrdzovaní nechta treba pásku opatrne odstrániť ešte pred vložením rúk do lampy.
  4. Krok 2 a 3 opakujte po všetkých stranách nechta.

Hračka, čo poviete? A ak nie ste zástancom lepiacej pásky, rozhodne ju môžete vynechať a rovnaký postup vykonať len pomocou štetca. Tento postup si však žiada pevnú ruku a trochu šikovnosti. Inšpirovať sa môžete vo videu.


Pochváľte sa, ako sa vám táto technika podarila v komentároch na Facebooku, budem sa tešiť!


Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=vdj2-eRH4nU

stylecaster.com
tumblr.com 
fashonails.com 
nailsalonchoice.com 
fabfatale.com 
imgur.com 
allbeautyfitness.com 
marce7ina.blogspot.com
goodhousekeeping.com 
naildesigncode.com
britnails.co.uk 
cz.pinterest.com
instagram.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.