BLACK FRIDAY: Tipy mačky NANI

Black Friday – pre niekoho jednorazová akcia, pre nás týždeň plný zliav! Po roku vám opäť prinášame zľavu 15% na celý nákup, pozrite si najobľúbenejšie produkty mačky NANI a nechajte sa inšpirovať!

Tento rok sa spolu pozrieme na tie najhorúcejšie produkty, ktoré patria nielen medzi vaše najobľúbenejšie, ale nedá si na ne dopustiť ani naša mačka NANI, ktorá pre vás vytvorila rovno celý zoznam. Teraz je ideálna príležitosť na to, aby ste rozšírili svoju zbierku alebo začali premýšľať nad originálnymi vianočnými darčekmi! Všetky produkty môžete nakúpiť od 21.11. do 28.11.2021 so zľavou 15% s kódom BLACK15! Teraz už výber 5 top produktov mačky NANI:

 

  1. miesto – gél lak Sexy Lady

Trojfázový farebný gél lak s profesionálnou kvalitou v dokonalo červenom odtieni, to je farbička Sexy Lady. Viac ikonická červená už snáď ani neexistuje, preto nesmie chýbať v žiadnej nechtovej zbierke.

104215565_3048693928499275_3400472725845456500_n

  1. miesto – Hard Base Complete Care 7v1 a Hard Top Shine

Kvalitná podkladová báza aj záverečný lesk je základom dokonalej modeláže. Vybrala som si pre vás dva najobľúbenejšie produkty z týchto kategórií. Sú to Hard Base Complete care 7v1Hard Top Shine. Báza je obohatená o vitamíny a nylónové vlákna pre dokonalo pevné nechty. Je ideálna ako báza pod UV gély a pod trojfázové gél laky. Záverečný top alebo teda finish zafixuje vašu manikúru a dodá jej extra odolnosť proti poškrábaniu a proti strate lesku.

b1

  1. miesto – Sady na modeláž gél lakom

V cenovo zvýhodnenej sade na modeláž gél lakom nájdete jednoducho všetko, čo budete potrebovať! Sada bude ideálna pre začiatočníčky alebo aj ako skvelý darček pod stromček pre niekoho, kto už dlhšiu dobu túži vstúpiť do nechtového raja! Súčasťou sady sú nielen všetky produkty a kvalitná UV/LED lampa, ale aj podrobný návod, vďaka ktorému si nechtovú modeláž zvládne urobiť naozaj každá z vás!

 b2

  1. miesto – Designová brúska

Zabudnite na pilník, stavte na brúsku na nechty, s ktorou odstránite starú modeláž behom chvíľky! Siahnite po modernej výkonnej brúske, ktorá má až 35 000 otáčok za sekundu!

b4

 

  1. miesto – Sada limitovanej kolekcie gél lakov by Nikol Štíbrová

A konečne prvé miesto, ktorým je kolekcia gél lakov by Nikol Štíbrová v krásnom darčekovom balení! Limitovaná kolekcia gél lakov, ktorú vytvorila česká influencerka, herečka a komička Nikol Štíbrová, má nielen nádherné jesenné farbičky, ale aj veľmi originálne a netradičné názvy! Ja mám najradšej krásny púdrovo ružový odtieň Nude v Brně, ale medzi najobľúbenejšie odtiene patrí Prďochy, Expreso mačáto a Kuře na paprice! Táto kolekcia je limitovaná, preto by som si ju radšej kúpila a neváhala!

b3

Dúfam, že sa vám môj výber páči a necháte sa ním aspoň trošku inšpirovať. Všetky predsa chceme mať krásne nechty! Nezabudnite do 28.11.2021 využiť zľavu 15% na všetko. Táto zľava platí na našom e-shope. Zatiaľ je to všetko, budem rada, keď nás budete sledovať na našom Instagrame, kde nás nezabudnite označovať vo svojich NANI stories. ☺

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.