Že je nude manikúra nudná? Omyl. Presvedčte sa!

Chcete manikúru, ktorá nevyjde z módy? Ktorá bude trendy v zime, v lete, na jar aj na jeseň? Tak to ste tu správne! Hovorí sa, že s poctivosťou najďalej zájdeš. Ale čo potom s prirodzenosťou? V článku sa spoločne vydáme na cestu za poznaním, že nude farby rozhodne nie sú nudné. Chcete sa dozvedieť ako vybrať ten najlepší odtieň na vaše nechty? Čítajte!

O nude štýle ste už všetky určite počuli. Najskôr sa premietol do sveta kozmetiky, kde mal za úlohu zdôrazniť ženskosť a prirodzenú krásu bez akejkoľvek potreby výrazných a vyzývavých farieb.

Časom sa tento trend stal obľúbeným aj pri tvorbe elegantného nail artu. A keďže sa trendy neustále opakujú, a hlavne také ako je ten nude, pripomeniem vám, ako prirodzený vzhľad našich nechtov môžete dosiahnuť. 

Ako sa orientovať?

Možno si hovoríte, ako vlastne ten nude odtieň vyzerá. Úprimne aj pre mňa bol toto oriešok, a preto som si pre vás našla pár informácií na objasnenie.

Najskôr je potrebné si ujasniť, že púdrová, telová, nude či naked sú vlastne jeden a ten istý odtieň. Háčik je však v tom, že nude odtieň nájdete hneď v niekoľkých rôznych podtónoch. Naraziť môžete trebárs na telový odtieň so svetlo ružovým podtónom, teplým podtónom jemnej zlatej či béžovej alebo podtónom modrej či oranžovej.

nude_odst_ny

Možností je naozaj veľa. Pri výbere teda závisí hlavne na tom, aby odtieň zodpovedal farbe vašej pokožky a celkovo tak vytváral jemný a prirodzený vzhľad.

Ako vybrať gél lak so správnym telovým odtieňom

Ideálny odtieň spoznáte tak, že rozjasní a omladí vzhľad vašej pokožky. Pokiaľ naopak pôsobí mdlo a nevýrazne, značí to fakt, že pre vás nie je ten pravý a mali by ste radšej vybrať iný.

To znamená, že pokiaľ máte studený podtón pleti, budú sa k vám hodiť tiež studenšie nude odtiene, napríklad s ružovým či modrým nádychom. Naopak pleť s teplým podtónom krásne doplnia gély a gél laky so zlatistým a oranžovkastým nádychom.
barevna_typologie_sk

Nespočet možností

Ako sme si už povedali na začiatku, púdrové odtiene nás nesklamú v žiadnom ročnom období. Musíme však myslieť na to, že sa počas roka okrem počasia mení tiež odtieň našej pokožky. V zime býva skôr bledšia, v lete, vďaka slniečku, zase farebnejšia a výraznejšia. Tomu je potrebné prispôsobiť tiež odtieň gél laku.

Púdrové odtiene však neprinášajú len nežný a prirodzený vzhľad nechtov, ponúkajú nám totiž aj nepreberné množstvo variantov, ako necht upraviť. Telové odtiene sa skvele hodia aj k výrazným farbám, ako je červená alebo kráľovská modrá.

Kombinujte, tvorte a bavte sa. Určite samy spoznáte, že nude odtiene nie sú vôbec žiadna nuda, práve naopak! Presvedčte sa v galérii.

A čo na nude odtiene hovoríte vy? Páčia sa vám alebo volíte radšej výraznejšie farby? Inšpiroval vás tento článok? Napíšte mi na Facebook a pochváľte sa so svojimi výtvormi!

Zdroje: ebay.co.uk, stylingidea.com, liketogirls.com, latestnaildesign.com, chasingdaisiesblog.com, beautyofwedding.co, womanideas.bloggerium.ru, naildesignsjournal.com, glaminati.com, koees.com, https://vk.com/divanail, https://cz.pinterest.com/pin/518336238364604450/, chicuties.com, nailartspro.com, bestartnails.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.