Viete, že môžete mať krásne nechty z pohodlia domova?

Premýšľate nad nechtovou modelážou, ale nemáte s ňou žiadne skúsenosti? Nebojte sa, zvládne to skutočne každá z vás.

Chcete mať dokonalé nechty? Hovorí sa, že krásne, upravené nechty robia ženu ženou – upravené nechty sa radia medzi symboly vonkajšej krásy. O svoje nechty sa môžete starať z pohodlia domova aj vy.


Na ich e-shope nájdete široký výber farieb gélov aj gél lakov, akrylu aj rôznych pomôcok na nechtovú modeláž, ktorú môžete ozvláštniť originálnymi ozdôbkami. Majú aj kompletne zostavené sady, ktoré sú vhodné nielen pre nadšené začiatočníčky, ale aj ako darček na Vianoce pre maminku alebo kamarátku! Vyberať si môžete zo sád s klasickými UV gélmi, gél lakmi, akrylom alebo si môžete zaobstarať sadu s polygélom. Tieto sady totiž obsahujú úplne všetko, čo budete k modeláži potrebovať, v rámci UV/LED lampy, ktorá je nutná pri vytvrďovaní gélovej modeláže.


Zvládnem to aj ja?

Samozrejme! Nechty sama doma zvládne každá z vás. S gél lakom sa pracuje rovnako ako s klasickými lakmi na nechty. Je však nutné každú vrstvu vytvrdiť v UV/LED lampe. Gél lak z prostredia domova je nielen pohodlnejší, ale aj časovo a finančne výhodnejší ako pravidelná návšteva v nechtovom štúdiu. Naviac máte absolútnu voľnosť, nechty si urobíte behom chvíľky v akúkoľvek dennú hodinu a v akýkoľvek deň v týždni. Buďte sama sebe svojou nechtárkou, tvorte, vzdelávajte sa a inšpirujte, aby ste mali tie najkrajšie nechty presne podľa svojich predstáv.


Sady na modeláž gél lakom

Najvhodnejšími sadami pre všetky začiatočníčky sú určite tie s gél lakmi. Oproti klasickým lakom majú obrovskú výhodu – nemusíte čakať kým sami uschnú! Väčšinu gél lakov úplne stačí vytvrdiť v UV/LED lampe cca 30 – 60 sekúnd, potom kompletne zatvrdnú. Nemusíte sa báť, že si čerstvo nalakované nechty zničíte. Ďalšou výhodou je aj trvanlivosť. Klasický lak vám vydrží sotva pár dní, kým sa začne ničiť. Pri správnej aplikácii vám gél lak vydrží krásny až 3 týždne, čo sa rovná výdrži klasickej gélovej modeláže.

sada


A ako sa pri modeláži gél lakom správne postupuje? Nechty je nutné najskôr zmatniť
brúsnym blokom – nikdy ho nepilníkujte, mohla by si si ich zničiť! Potom môžete naniesť Nail Prep – ten slúži k dokonalému odmatneniu nechta. V ďalšej fáze prichádza na radu Primer Bonder alebo priliehač, vďaka ktorému vám gél lak bude bez problému držať. Potom stačí aplikovať bázu v podobe Base Coat, na ňu farebný gél lak a potom už len Top Coat na záverečný lesk. Každú vrstvu vytvrďte zvlášť! Tak čo, vyskúšate gél lak aj vy?

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.