Vianoce 2021: Tipy na darčeky!

Vianoce sú za rohom a to je ten pravý čas na dokúpenie vianočných darčekov! Pokiaľ si stále neviete rady, čím najlepšie obdarovať svojich blízkych, pozrite sa na náš výber top darčekov pod stromček!

Sady pre začiatočníkov a pokročilých

Pokiaľ máte vo svojom okolí niekoho, kto by chcel vyskúšať nechtovú modeláž z pohodlia domova, ste na správnej adrese! Ideálnym darčekom bude naša kompletná sada, ktorá obsahuje všetko, čo je na správnu modeláž potrebné a zároveň je aj cenovo výhodná! Pre začiatočníkov siahnite po sade na modeláž gél lakom, pre skúsenejších alebo tých, ktorí sa neboja do nového raja skočiť po hlave, ponúkame aj sady na modeláž gélom, akrylompolygélom.

b2


Pilník je OUT, stavte na brúsku

Perfektným darčekom je aj brúska na nechty, vďaka ktorej je odstránenie akejkoľvek modeláže veľmi rýchle a efektívne! Vyberať si môžete so širokého výberu brúsok, ale môžeme doporučiť aj našu novinku s dotykovým displeyom JMD 108, ktorá sa perfektne skladuje a vďaka svojmu modernému vzhľadu bude dokonale vyzerať na akomkoľvek kozmetickom stolíku!

b4


Kvalitná lampa pre každého

Nezabudnite sa pozrieť ani na naše kvalitné UV/LED lampy, ktoré sú základom každej dokonalej modeláže. Naše lampy majú nielen perfektný výkon pre správne vytvrdnutie akejkoľvek modeláže, ale obsahujú duálne led diódy, ktoré dokážu osvietiť naozaj každý kúsok materiálu na všetkých nechtoch a zaistí tým perfektné vytvrdenie. Poznáte niekoho, kto má staršiu UV lampu alebo lampu s nízkym výkonom? Potom bude tento darček ideálnou voľbou! Vyberať môžete z veľkého množstva farieb a designov. 

lampa


Sada gél lakov by Nikol Štíbrová

Ak poznáte niekoho, kto miluje humor českej komičky a influencerky Nikol Letigeb (za slobodna Štíbrová), preto neváhajte siahnuť po kolekcii gél lakov Professional, ktorú sama navrhla! Farbičky obohatila o skutočne originálne názvy, preto táto sada nesmie chýbať v žiadnej zbierke nechtových maniačok! Táto sada je limitovanou edíciou, preto s kúpou určite neváhajte!

stibrova_ctverec
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.