Veľká jarná inšpirácia: Sladká bodka jari s kolekciou Cupcake!

Máte hotové veľké jarné upratovanie, vyzdobený byt a napečené na týždne dopredu? A nezabudli ste „zapiecť” v UV/LED lampe aj vaše nechty ?! Pokiaľ áno, mám pre vás perfektnú inšpiráciu na jarnú alebo dokonca cukrársku tému. S kolekciou gél lakov NANI Professional Cupcake svoje nechty zladíte s prebúdzajúcou sa prírodou, ale tiež so sladkými tortičkami. Čo viac si priať? Čítajte ďalej!

Kolekcia gél lakov NANI Professional Cupcake

Vážené dámy, slečny a mačky, dovoľte mi môjho obľúbenca. Je tu úplne nová kolekcia gél lakov s názvom Cupcake! Možno ste si predstavili farebný krém na nadýchaných muffinách a vôňu kávy? Tak to je presne ono. K tomu si primyslite ešte domácu pohodu, nôžky hore, farebné tulipány a lúče slnka vo vašej obývačke. Chýba k tomu niečo? ÁNO, predsa ladiaca manikúra! Tak čo, ktorú z 9 pastelových farieb si vyberiete?cta_sk

Chladivý mentol

odstavec_1Mintovozelenú vám snáď nemusím ani predstavovať. Táto farba obsadzuje prvé priečky všetkých jarných farieb. A niet divu, po zime je to prvá prírodná farba, ktorú vidíme. V Cupcake kolekcii nájdeme celkom 3 mentolové odtiene. Na výber máte z odtieňov Mojito Mint pripomínajúci farbu mäty, tiež cítite tú vôňu? Pri objavení odtieňa Pistacchcio Ice Cream sa vám nepochybne začnú zbiehať slinky po krémovej pistáciovej zmrzline a odtieň Touch of Heaven? Názov hovorí za všetko!

Môj favorit: Odtieň dotýkajúci sa nebies – Touch of Heaven. Lepšie by som to nepovedala, toto sú absolútne nebesá. Úplne čisté, pokojné, bez jediného mráčika. Alebo snáď nadýchaný, vyšľahaný smotanový krém? Ako sa páči. Tento odtieň je perfektný na všetko. Možno ho kombinovať s akoukoľvek ďalšou farbou, vašu manikúru nádherne zjemní a vyladí k dokonalosti. Skúste pridať leštiaci pigment alebo kamienok a jarné slniečko už zariadi pomyselné nebesá na vašich nechtoch.

Ako marcipán

odstavec_2Ďalšou skupinou farieb z tejto kolekcie sú odtiene pripomínajúce marcipán. Sú totiž dokonale sladké! Odtieň Papaya Dizzle svojím názvom i vzhľadom pripomína tropické sladké ovocie, ktoré je s jarou stále bližšie a bližšie! A kto z vás sa môže roztrhať po gumových medvedíkoch? Odtieň Lemon Sorbet vás prekvapí jemne žltou farbou rovnako tak ako vás zakaždým prekvapuje chuť citrónových medvedíkov. Trebárs, že chuťou sme vystriedali mnoho a prichádzajú na rad ďalšie a ďalšie. Malinové makrónky? Nadýchaný maršmeloun? To je odtieň Marshmallow!

Môj favorit: Sladký Marshmallow to je niečo pre milovníkov jarných grilovacích večerov. Kto z vás miluje opekané maršmelouny na ohni? Táto jemne ružová trendy farba dostane každú z vás. Jednou vrstvou sa priblížite nude efektu a dvoma napríklad voňavým rozkvitnutým čerešniam. Do bozkávajúceho prvého mája máte ešte nejaký čas, ale kto je pripravený… toho pusa neminie :). Budú vám doslova bozkávať ruky, verte mi!

Voňavé orgovány

odstavec_3S príchodom jari prichádza aj veľké množstvo vôní rozkvitnutých stromov, kvetín a kríkov. Čo tak slnko a tiahnúca sa vôňa orgovánu? Mrknutím oka si ju pripomeňte fialovo ladenými odtieňmi Blueberry Mousse, Lavender Muffin a Pitaya Topping.

Môj favorit: Lavender Muffin – to je levanduľa a jej harmonická vôňa, relaxačná pohoda a predstava krásnej Provence. To ja môžem. Ako správna mačka tiež rada maškrtím a taký levanduľový muffin? Prečo nie!

A to už by stačilo, inak zo mňa za chvíľu bude síce voňavá, ale pekne guľatá maškrtná mačka. Poradím Vám mrknúť na e-shop, vybrať ten najlepší odtieň pre vaše oko a užívať si jarné dni. Aký odtieň ste si vybrala práve vy mi napíšte do komentárov na našom Facebooku alebo Instagrame,  budem sa tešiť.

Zdroje:

bestartnails.com
naildesignsjournal.com
bestartnails.com
vk.com
mona-beauty.co.uk
nail.keywordstr.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.