Úžasné gély Shimmer Line: Trblietavé farby stokrát inak

Konečne! Prišiel čas, aby sa mačka NANI náležite venovala zvodnému jagavému lesku aj premenlivým odtieňom novej kolekcie gélov s názvom NANI Shimmer Line. Čím si vás gély získajú, ako sa s nimi pracuje, ako kryjú, akú majú výdrž a či naozaj menia farbu? Všetko sa dozviete v tejto recenzii, tak hurá do čítania!

Trblietavý gél? Áno! Ale gél plný trblietok? Nie tak celkom…

V čom je hlavné čaro týchto gélov? Ako už názov kolekcie napovedá, jedná sa o takzvaný „shimmer“ efekt. O čo ide? Iste viete, ako vyzerajú klasické glitrové gély. Obyčajne sa jedná o priehľadnú tekutinu plnú trblietavých kúskov zdobenia rôznych farieb. Shimmer gély od tohto nie sú ďaleko, najčastejšie priamo pretekajú drobným trblietavým prachom rôznych farieb a stávajú sa tak viac jednoliatou, elegantnejšou verziou glitrových gélov. Výsledný efekt dodáva manikúre ligotavý a osobitý lesk.

Menia farbu?

Kolekcia gélov NANI Shimmer Line má ešte jednu prednosť. Všetky gély sú v základe transparentné, teda priehľadné, lenže obsahujú veľké množstvo zmieneného jemného trblietavého prášku. Dômyselne namiešaný pigmentový prášok, ktorého je v géle presne tak akurát šikovne „pracuje“ s farbou zvoleného podkladu a svetlom a tak má schopnosť čiastočne „meniť“ odtieň Shimmer Line gélu.

Čo to znamená? Svetlé pozadie pomôže odtieňu shimmer gélu ukázať sa vo svojej pravej trblietavej kráse, zatiaľ čo tmavé pozadie farbu prehĺbi a zvýrazní. Samozrejme záleží aj na okolitom svetle a počtu vrstiev (nehľadiac na transparentnosť v základe kryjú gély veľmi dobre už v prvej vrstve). Reálne však farba zostáva stále rovnaká, ide skôr o pocitovú zmenu, rovnako ako o lepšie vyniknutie odtieňa.
spolu_porovn_n_shimmer

6

Nemecká kvalita

Skúste do vyhľadávača napísať „kvalitné nemecké …“ a počkať, čo vám poradí našepkávač. Asi vás neprekvapí, že „UV gély“ sa v ponuke najviac hľadaných spojení neobjavia. A napriek tomu je to tak :)!

Prísne dodržiavanie bezpečnostných smerníc Európskej únie aj Nemecka a kvalitné materiály aj ich spracovanie vytvára gély vysokej kvality. Shimmer Line môžete vytvrdzovať v UV i LED lampe, majú vysoký lesk a hoci sú odolné a tvrdé, sú aj zároveň aj príjemne pružné. Nechty sú krásne, chránené a bez zbytočného zaťažovania.

Gély majú stredne hustú konzistenciu, takže sa s nimi pekne pracuje a modeláž vám pôjde vďaka samovyrovnávacej schopnosti pekne od ruky.

Podčiarknuté, sčítané

Čo si budeme hovoriť, ak máte rady manikúru s trblietkami, či už na všetkých nechtoch alebo len na ozvláštnenie, potom sa vám musí NANI Shimmer Line na prvý pohľad pozdávať. Vysoká kvalita produktu je zárukou dlhotrvajúcej modeláže a možnosť mať odtiene viac alebo menej intenzívne vďaka zvolenému podkladu je priam parádny. Hneď tak vás odtiene neomrzia. Za mňa sa teda rozhodne nebojte nejaký z téglikov vyskúšať. Môžete sa mi potom pochváliť, ako vám pristane na Instagrame alebo Facebooku. Už sa nemôžem dočkať :)!

 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.