Top Velour – Matný efekt v každom ťahu štetcom

Už to bude nejaký ten piatok, čo sa začala objavovať matná úprava nechtov. Aj my sme sa jej neraz venovali – napríklad v článku, kde nájdete inšpiráciu, ako skĺbiť matný povrch a lesk. Matné nechty sú proste top! A ako dosiahnuť ten správny matný efekt? NeoNail predstavuje novinku – gél lak Top Velour!

{product-5a5600661829a} A ja som sa rozhodla, že vyskúšam, ako si Top Velour stojí vedľa ďalších metód, ako dosiahnuť matný vzhľad. Ale najprv som sa zarazila – má naozaj vytvárať matný efekt? Veď NeoNail už má v ponuke matný top. Prečo sa to vlastne volá „velour“?

Velúr je totiž látka s krátkym chlpom, ktorá pripomína zamat. Možno už ste videli velúrovú bundu, nie? Potom sa možno nebude jednať o matný povrch, ale ZAMATOVÝ povrch. Ok, budem na to myslieť, hoci rozdiel na nechte asi nespoznám:).

Plánovala som si, že vyskúšam všetky dostupné možnosti matnosti, ktoré sa mi doma naskytujú. Mám doma záverečný lak na nechty s matným efektom z bežnej drogérie, Top Velour a ja sama mám najradšej matnenie jemným brúsnym blokom. Tak vyskúšame všetko!

Ako podklad som použila gél lak Premium Line v odtieni Devotion (č. 14). Nemám pre to extra dôvod, bol poruke a mne sa veľmi páči. Na vzorkovníku som potom vyskúšala všetky tri metódy. A na záver som jeden zaleskovala mojim obľúbeným bezvýpotkovým leskom, aby ste mali porovnanie :). Výsledok môžete vidieť tu:

dsc00002x

 

  1. Zmatnenie blokom. Dám farbu, natrem bezvýpotkovým topom a potom zmatním blokom. Nič ťažké, akurát si človek musí postrážiť, aby zmatnil naozaj celý povrch rovnomerne.

  2. Top Velour. Toto je absolútne bez námahy, proste ho použijete ako klasický top a na záver zotrite výpotok. Trúfam si tvrdiť, že sa dosť podobá výsledku s blokom.

  3. Matný lak z drogérie. Keď som si ho vtedy kúpila, bola som celkom spokojná, ale tu dosť pohorel. Výsledok je taký polovičatý.

  4. Farba a lesklý top. Vidíte, ako sa oproti ostatným blyštia?

Teraz ma trochu mrzí, že som poruke nemala priamo matný top od NeoNailu – celkom by ma zaujímal rozdiel – a či je tam naozaj poznať, že je efekt zamatový, skôr než matný. Viete čo? Zariadim to a fotku dám na náš Instagram, nezabudnite ho sledovať!

Pokiaľ ale túžite po matnom efekte, Top Velour vám určite odporúčam. Oproti mechanickému matneniu blokom vám vytvorí jednoliaty efekt pár ťahmi štetcom, a navyše ho veľmi nevyplytváte. Vyskúšajte ho a dajte mi vedieť, ako ste spokojné!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.