Šperky Magic Jewelry – luxus na nechtoch, ktorý si môže dovoliť každá!

Už v jednom z minulých článkov som si pochvaľovala, že k nám konečne dorazil horúci hit v nechtovom zdobení – nechtová bižutéria. A pretože som úplne ohromená tou blýskavou krásou, rozhodla som sa pozrieť na šperky naozaj zblízka. Poďme na ne!

Nechtová bižutéria možno nie je pre každého, ale aj tie z vás, ktoré dávajú prednosť striedmejšiemu nail artu, si tiež vyberú. Prečo? Je to jednoduché. Magic Jewelry šperky sa skrátka hodia ku všetkému! Je jedno, či máte krátke nechty, okrúhle, špicaté, nosíte rada sýte odtiene, alebo naopak dávate prednosť prirodzeným a pastelovým tónom – vždy pristanú. A aké farby má samotná bižutéria?

Medzi týmito krabičkami s pokladmi nájdete ozdoby ladené do odtieňov jednej farby, ale aj rôznofarebné kombinácie. A čo je na tom také „magic“ – čarovné? No, pre mňa asi to, že nikdy poriadne neviete, čo všetko sa v balení skrýva a vždy budete tak trochu prekvapené, čože sa to tam ešte blyští. 🙂

Bižutériu pohodlne pripevníte lepidlom na nechty. To, ako dlho vám vydrží, závisí samozrejme na tom, ako veľmi dávate nechtom zabrať. Hlavne, keď máte na nechtoch niečo také úžasné, človek by najradšej nerobil vôbec nič a len svoje dielko ticho obdivoval. Mám pravdu? 😉
jewelry

Krása pre každú príležitosť

Iste už máte predstavu, ako takéto nechty s bižutériou vyzerajú, spoločne sme ich obdivovali už v jednom z dielov seriálu S nechtami okolo sveta, keď sme zavítali do arabských krajín. Ale ako iste viete, inšpirácie nie je nikdy dosť! Na svoje si prídu nevesty, ktoré chcú mať vo svoj veľký deň nechty ako princezné, a manikúra tak môže zaujať vďaka perličkám rôznych veľkostí. No, a pretože máme stále ešte leto, skúste sa premeniť na morskú vílu a na nechty aplikovať malinké mušle alebo hviezdice. Nie je to nádhera?

Hravé a žiarivé

Kvetinové, bodkované a iné milé motívy vyzerajú skvele už tak, ako sú, ale keď k tomu ešte pridáte luxusný punc v podobe malých kvietkov alebo kamienkov, to je ešte len niečo! Nebojte sa skúšať rôzne farby, či už pôjdete do telovej alebo sýtočervenej, a bižutériou bude vaša manikúra naozaj jedinečná! Veľkým hitom sú 3D mašličky, ja by som brala tie čierne, pekne by mi ladili s kožúškom. 🙂

Blýskavá nálož

Táto časť inšpirácie je pre tie, ktoré sa toho naozaj neboja a sú tak trochu straky – rovnako ako ja. 🙂 Čo sa kde zablysne, hneď po tom idem. Mať takto bohato vyzdobené nechty sa hodí práve teraz – leto je v plnom prúde, vyrážame k vode a často radšej dávame dole všetky šperky, aby nenávratne nezmizli na dne mora alebo hlbokého bazéna. S takýmito nechtami nebudú žiadne šperky potrebné! Takto nádherne vykonaná manikúra totiž nahradí kopu prstienkov alebo náramkov. A čo je najlepšie? Keď sa vám vo vode odlúpne nejaký ten kamienok alebo perlička, škoda je vyčíslená len v počte centov. 🙂

Striedma elegancia

Ani tentoraz nezabúdam na tie z vás, ktoré sa najradšej vyžívajú v jednoduchosti a majú radšej kratšie nechty. Nie je potrebné mať vymodelované niekoľko centimetrové pazúry, aby ste mohli aplikovať niektoré kúsočky bižuterie. Pár perličiek, kráľovská koruna alebo hviezdička urobia aj na nenápadných nechtoch pravú parádu!

Tak ako sa vám páči nechtová bižutéria? Už teraz viete, že bez nej nemôžete byť, alebo si hovoríte, že to nie je nič pre vás? Píšte mi na náš Facebook, či si tiež chystáte zaobstarať Magic Jewelry! Zatiaľ prajem veľa vydarených manikúr.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.