Simple Pure: Nová hypoalergénna rada

Príchádzame s celkom novou hypoalergénnou radou gél lakov s názvom Simply Pure, ktorá bude ideálnou voľbou pre citlivé nechty!

Čo je rada Simply Pure?

Simply Pure – rada gél lakov, ktorá sa radí do kategórie tzv. HEMA FREE, čo znamená, že má revolučné hypoalergénne zloženie bez zložky HEMA a umožňuje tak bezpečnú manikúru aj osobám citlivým na túto zložku, ktorá býva obsiahnutá vo všetkých gél lakoch aj UV géloch. HEMA je najčastejšou príčinou alergií na gélovú modeláž.

simplypure_post_sk

HEMA

A čo je HEMA? Celým menom sa jedná o hydroxyethylmethakrylát, čo je monomer, ktorý je jedným zo stavebných kameňov plastov (napríklad pre dentálne materiály, kontaktné šošovky, atramenty alebo produkty na úpravu nechtov – gél laky a gély). HEMA ako zložka kozmetických prípravkov má antistatickú, kondicionálnu a predovšetkým väzbovú funkciu. To znamená, že pomáha vrstve gél laku alebo UV gélu podstúpiť polymeračnú reakciu, tj. vytvrdiť pod UV/LED lampou. HEMA naviac zvyšuje priliehavosť nielen medzi produktom a nechtom, ale aj medzi jednotlivými vrstvami produktov.


Kľúčové vlastnosti Simply Pure


  • zloženie bez HEMA, ktoré je vhodné pre alergikov

  • krémová textúra

  • intenzívna pigmentácia

  • krytie už v 1. vrstve

  • stredne hustá konzistencia


Čo všetko rada obsahuje?

Vybrali sme pre vás rovno 20 základných odtieňov, ktoré v rade Simply Pure nájdete. Jedná sa o trojfázový systém gél lakov. A tak sme do rady zaradili aj hypoalergénnu podkladovú bázu aj záverečný top, ktorý dovedie vaše citlivé nechty k dokonalosti. Rada obsahuje aj výživný olejček.

simply_pure_tipy

Pre koho je rada určená?

Samozrejme pre všetkých! Novú radu ocenia predovšetkým tí z vás, ktorí počúvajú svoje telo. Citlivé telo silno reaguje na akékoľvek podnety, preto vyžaduje špeciálnu starostlivosť. A týka sa to nielen tváre, ale aj rúk a nechtov. Ak patríte medzi tých, ktorí majú citlivejšie alebo až alergické reakcie na gél lak alebo inú modeláž, je pre vás rada Simply Pure tým správnym riešením. Nemusíte sa vzdávať gél laku a tým pádom aj dlhodobo upravených nechtov. Nemusíte sa ani vracať ku klasickým lakom na nechty. Riešením je naša nová rada Simply Pure, ktorá je HEMA FREE.


Ako rozoznám, že mám alergiu?

Alergia na produkty nechtovej modeláže sa môže objaviť hneď pri prvom použití, ale kľudne aj po viacerých použitiach gélových nechtov. Je to veľmi individuálne. Telo si môže zo dňa na deň vytvoriť alergickú reakciu. Tá sa prejaví svrbením okolo prstov, začervenaním a vodnatými pľuzgiermi. Ak sa vám takéto príznaky objavia, neváhajte navštíviť svojho alergológa, poprípade aj dermatológa, ktorý by mohol pomôcť s prípadnou liečbou kožných opuchov a svrbenia.


Ako sa používa?

Postup je rovnaký ako pri klasických trojfázových gél lakoch. Zmatnite svoje nechty brúsnym blokom a dôkladne ich očistite od prebytočného prachu (ak tak neurobíte, môžete si zaniesť prachové čiastočky do produktu a pri ďalších náteroch by sa vám v gél laku vytvorili hrbolky). Ďalej pokračujte nanesením podkladovej bázy, ktorá už obsahuje Primer. A tak nepotrebujete žiadny primer naviac.


Dajte si pozor na to, aby vám báza aj ďalšie produkty nezatekali k nechtovým valom na kožičku. Produkty patria len a len na nechtovú platničku. Po nanesení bázy nechty vytvrďte v UV/LED lampe s výkonom 48 W a aspoň 30 sekúnd. Potom môžete naniesť farebný gél lak a opäť vytvrďte. Nanášajte ho skutočne v tenkej vrstve, ak chcete docieliť hustejšie krytie, aplikujte ešte jednu tenkú vrstvu farebného gél laku. Na záver aplikujte farebný Top, ktorý dodá vašej manikúre vysoký lesk a opäť vytvrďte v lampe.

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.