Recenzia, ktorá tu ešte nebola: Veľké obhliadnutie za leštiacimi pigmentmi – 1. diel

Leštice pigmenty pre všetky! Áno, máme ich také množstvo, že si jednoducho musí vybrať každá z vás. Práve preto už bolo načase urobiť si konečne v tej zásobe krásnych pigmentov poriadok. Ako inak by ste našli ten „svoj“, však áno. V mnohom sa líšia a napriek tomu majú niečo spoločné – sú krásne, originálne, kvalitné a úplne sa do nich zamilujete! Pripravené? Klapka, kamera, akcia – a ide sa na ne!

Ak sa vám už leštiace pigmenty niekedy priplietli pod prsty, potom viete, že pre ich nanesenie treba špeciálny top gél lak Chromatic Finish. Ak ešte neviete, ako na samotnú aplikáciu, tak nemajte strach. Návod sa nachádza v popisku pod každým z jednotlivých produktov na e-shope. A keby bolo najhoršie, vždy mi môžete napísať do správ na Facebook, kde vám rada poradím. 🙂 Teraz je už na rade naša pigmentová prehliadka.

Očarujúca Aurora: Bohyňa leštiacich pigmentov

aurora

Zaujíma sa niektorá z vás o mytológiu? Potom ste už o bájnej bohyni úsvitu Aurore možno počuli. Krásne meno pre pôvabnú bytosť, ktorá každé ráno privolávala príchod prvých slnečných lúčov, si prepožičali nie jeden, ale rovno tri druhy našich leštiacich pigmentov. Poďme sa mrknúť, ktoré to sú, a prečo sú také božské.

NANI leštiaci pigment Aurora Effect

Áno, toto je tá „pravá“ Aurora. Pigment inšpirovaný prvými rannými lúčmi dodá vašim nechtom jemný, originálny, elegantný odlesk, ktorý rozžiari akýkoľvek farebný podklad, ktorý zvolíte. Krásne nežným dojmom pôsobí na svetlých farbách a čarovne vyniká na tmavších. Fotografie ťažko zachytávajú to nezameniteľné čaro, ktoré budete obdivovať s každým dopadom slnečných lúčov na vaše nechty. Jednoducho – ak chcete niečo, čo krásne oživí vaše pazúriky, a napriek tomu to neprebije už tak vyčačkanú manikúru, narazili ste na to pravé.

Farebné NANI pigmenty Aurora

instafoto20

Tipnite si: Viete, aký prírodný úkaz označujú slová „aurora polaris“? Iste. Netreba v tom hľadať žiadnu vedu. Ide o polárnu žiaru. Dych berúcu hru svetiel, ktorú môžete obdivovať na oblohe v polárnych oblastiach. Len si predstavte tie magické roztancované povrazce pretekajúce najkrajšími farbami, a práve tieto farby môžu zdobiť aj vaše nechty. Po zaleštení sú farebné pigmenty Aurora krásne lesklé, výrazné a úplne neprekonateľne vynikajú na čiernom podklade.

Farebné pigmenty NANI Aurora Glitter

instafoto24

A aby toho nebolo od našej bohyne málo, v ponuke máme ešte aj pigmenty s názvom Aurora Glitter. Po tých siahnite v prípade, že máte slabosť pre holografické trblietky. Základné farby taktiež pripomínajú polárnu žiaru, avšak na rozdiel od pigmentov spomenutých vyššie v sebe schovávajú prídavok trblietok! Po zaleštení na prvý pohľad nedosahujú taký celistvý povrch a výrazný lesk, ale zato všetko vynahrádzajú fascinujúcim „holo“ efektom. Nie je nad to vidieť to na vlastné oči a na vlastných nechtoch. 🙂


Prajete si holografický efekt? Nie je problém!

74da6b7e872f511b663bdf625c02ea23

Keď som sa už milovaným holo efektom zmienila u Aurory, budem s ním pokračovať. Ak túžite po nechtoch, ktoré vám s dopadom svetla budú hrať luxusnými farbami dúhy, potom ste tu správne. V ponuke máme rovno dva pigmenty, ktoré žiadaný efekt zvládnu. Jeden je značky NANI a druhý od NeoNail. Obidva majú podobu jemného prášku, na prvý pohľad striebornej farby, ktorý po zaleštení prepožičia povrchu nechtov jedinečný lesk plný žiarivých farebných odleskov. Celkový výsledok sa odráža tiež od použitého farebného podkladu. Na dosiahnutie najvýraznejšieho výsledku použite čierny podklad. Čím svetlejší alebo farebnejší podklad bude, tým viac sa do neho bude pigment „vpíjať“ a farby sa budú miešať a spájať. Osobne odporúčam skúsiť kombináciu s fialovou. Vyzerá skvele!

Perly pre naozajstnú dámu

6464c94891f2cd1fd95bb36bf9c46505

Páčil sa vám koncept nenápadného zvýraznenia, ktorý ponúka pigment Aurora Effect? Potom sa vám bude páčiť aj jemný Pearl Effect! Čo je na ňom? Nie je silne pigmentovaný a iba zvýrazňuje podkladovú farbu. Na povrchu nechta vytvorí jemný film s elegantným leskom inšpirovaným perleťou. Veľmi sa osvedčila kombinácia s nude a svetlými odtieňmi gél lakov. Ideálna voľba do spoločnosti. 🙂

to má byť všetko?

Ale kdeže! Už je za nami taká zásoba pigmentov a my sme pritom ešte len v polovici. Druhú várku si ale necháme nabudúce. Môžete sa tešiť na druhý diel nášho Obhliadnutia za leštiacimi pigmentmi, kde vás zavalí nielen lavína farieb, ale čaká vás aj ospevovaný chrómový efekt. Ktorá mačka by nechcela mať pazúriky ako z kovu? Tomu sa jednoducho nedá odolať! Ja sa už nemôžem dočkať, a vy?

Tip nakoniec pre začiatočníčky: Ak so skrášľovaním nechtov len začínate, potom zbystrite. Radi by ste nejaký zalešťovací pigment skúsili, ale neviete, či to bude to pravé pre vás? Potom siahnite po rade Diamond Glitter. Pigmenty z tohto radu sú pekné, obsahujú veľké množstvo jemných trblietok, takže krásne zdôraznia vašu manikúru, a hlavne – stoja len 1,49 eur! Čo je za babku. 🙂

nepojmenovan_1

Zdroj obrázkov: pinterest.com
http://english1workshop.blogspot.cz/2011/02/aurora-goddess-of-dawn.html

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.