Oblečte sveter na seba aj na svoje nechty

Do Vianoc už zostáva len pár dní, ale stromčekovej, hviezdičkovej a zasneženej inšpirácie už bolo dosť. Tentoraz sa vydáme úplne iným smerom. Letom svetom až na sever našej Zeme. A to do Škandinávie.

Zima sa už rozbieha vo veľkom štýle. Teplomery už nám prakticky denne ukazujú hodnoty pod nulou. A tak na seba navliekame huňaté ponožky, mikiny a tie veľké pletené svetre, v ktorých si ani jedna neprídeme stopercentne sexy. Dnes sa však spoločne pozrieme niekam, kde je ešte väčšia zima ako u nás. Vyrazíme do severských krajín a po ceste si vytvoríme krásnu manikúru so škandinávskymi a pletenými vzormi!

Škandinávia je oblasť, ktorá je prepojená silnou históriou a kultúrou. Patria do nej už spomínané severské krajiny, ktorými sú Nórsko, Fínsko, Dánsko a Island. V týchto krajinách sa ľudia bez teplých kúskov oblečenia jednoducho nezaobídu. Je teda jasné, že sú ich svetre nielen poriadne teplé, ale aj štýlové. Preto sa budeme inšpirovať práve škandinávskymi a pletenými vzormi. Pretože keď už máme prežiť to mrazivé počasie, tak nech pri tom máme aspoň krásne pazúriky!

Jednoduchá a krásna manikúra lusknutím prsta

Možno sa vám taká manikúra zdá na prvý pohľad zložitá. Možno si hovoríte, že toto za žiadnu cenu nezvládnete alebo že ste na niečo také až moc nešikovné. Ale nevzdávajte to skôr než je potrebné. Je niekoľko spôsobov, ako si také „svetrové“ nechty urobiť.

Ručne stručne

Pre tých, ktorí sa neboja výziev a majú presné ťahy v ruke. Nie je nič jednoduchšie, než si na nechty dať podkladový gél lak, na ktorý potom namaľujete bodky, čiarky, vlnky a kliky-háky. Kreativite sa medze nekladú. Ako vzor si môžete vziať svoj obľúbený sveter. Alebo môžete nakuknúť do našej vybratej fotoinšpirácie.

Pečiatka na to

Pokiaľ si netrúfate na nechty kresliť, ďalšie možným variantom sú pečiatky. Stačí si proste len vybrať tú, ktorá zobrazuje motív krásneho pleteného alebo škandinávskeho vzoru. Nechtíky potom budú robiť parádu, aj keby ste na sebe mali ten najohavnejší zimný sveter. Pečiatkovanie je navyše ľahké a s jeho pomocou dosiahnete naozaj skvelé vzory. Pozrite sa na video, ktoré vám s touto metódou pomôže.

Istota je ich krycie meno

O čom je reč? No predsa o samolepkách a vodolepkách. Vytvoríte s nimi úžasnú manikúru rôznych štýlov i vzorov a nepotrebujete na to ani nejaké zvláštne umenie. Aplikácia vodolepiek je naozaj jednoduchá. Presvedčiť sa môžete samy!

3D nechty ľahko a rýchlo

  1. Hovoríte si, že tento spôsob ide rovno mimo vás? Nevešajte hlavu. Postup je prakticky ľahký. Už kedysi sme ho rozoberali v našom staršom článku. Tak si to teraz pekne pripomeňme. Stačí mať poruke najlepšie biely 3D UV gél.

  1. Začnete tým, že si nechty pripravíte tak, ako ste bežne zvyknuté.

  2. Vytvorte si podklad klasickým bielym UV gélom.

  3. Naň  potom začnite 3D UV gélom kresliť rôzne pletené vzory – kliky-háky, vlnky, bodky, čiarky. Fantázia nepozná hraníc.

  4. Nakreslený vzor zapečte v UV lampe.

A máte hotovo. Nechty môžete nechať buď v bielom, alebo ich pretrieť do svojej obľúbenej farby. To už je úplne na vás. So všetkým si poradíte aj vďaka skvelým pomocníkom so zimnými motívmi.

Aj keď sa to možno zo začiatku zdalo ako neprekonateľná úloha, uvidíte, že skvelé nechtíky pôjdu vytvoriť takmer samé. Takáto hrejivá manikúra vám bude robiť radosť, aj keby fúriky padali. A nezabudnite sa s nami podeliť o svoje výtvory na našom Facebooku. A ja sa budem tešiť zase nabudúce!  🙂

Zdroje: yunus.myhomifi.com, decor.homydepot.com, catalina-paris.com, instagram.com, m.nailsmag.com, ninanailedit.tumblr.com, sumcoco.com, howlives.com, bestartnails.com,  xojasmine.com, nailerblog1408.blogspot.com, flare.com

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.