Nové gél laky Aquarelle vás neprestanú baviť!

Už vás nebavia stále dookola tie isté vzory, šablóny alebo pečiatky? Chcete vyskúšať niečo nové? Baví vás skúšať nové trendy v manikúre? No tak to rozhodne čítajte ďalej! Nové gél laky od NeoNail s názvom Aquarelle vás budú baviť! S ich pomocou môžete začať vytvárať hotové umelecké diela. Ukážem vám, ako sa s nimi pracuje, pozrieme sa na nejaká videá a určite vám príde vhod aj trochu inšpirácie!

Hovorí sa tomu vraj Sharm effect. Ja som to teda počula po prvýkrát, ale vraj je to technika zdobenia, pri ktorej medzi sebou za mokra rozpíjate niekoľko farieb. Pozerala som sa do slovníka, ale slovíčko „sharm“ som nenašla. Hľadala som na internete, ale vyskočili mi len obrázky pláží v letovisku Sharm el Sheikh. Čo značne podlomilo moju pracovnú morálku. Našťastie mám nachystaných veľa materiálov, tak to snáď pôjde ako po masle:).

Nech už sa tá technika nazýva akokoľvek, musím uznať, že je senzačná. Gél laky Aquarelle sú vyrobené presne tak, aby ste sa pri nich nijako nerozčuľovali a maľovanie vám išlo od ruky. Preto sú aj trochu tekutejšie, ale to im nič neuberá na pigmente – takže ich farby sú nádherne plné a kontrastné. A vybrať si môžete z 12 krásnych odtieňov!

aquarelle001_1_

Už som vás zaujala? Chcete začať zdobiť? Tak sa pozrime, ako na to:

  • Klasicky si pripravte necht – opilníkujte, naneste obľúbený podklad a vyberte si farebný gél lak alebo UV gél (Aquarelle gél laky môžete bez obáv s UV gélmi kombinovať), ktorý použijete ako podkladovú vrstvu, na ktorú potom chcete maľovať vzory. Ten vytvrďte v lampe.
  • Ak ste si vybrala ako plátno biely gél lak alebo UV gél, naneste teraz na necht ešte Aquarelle Base White. A nevytvrdzujte ho.
  • Pokiaľ ste si ako podklad vybrala akúkoľvek inú farbu, ako bielu, naneste na necht Aquarelle Base Clear a opäť ho zatiaľ v lampe nevytvrdzujte.
  • Do tejto „mokrej“ vrstvy“ teraz môžete začať vytvárať vzory! Najlepšie je použiť maličký zdobiaci štetec a vybrané farby, v ktorých ho budete máčať, si pripravte bokom.
  • Tu by mohol môj návod skončiť, pretože ďalej už je to len na vašej fantázii. Keď budete s rozpíjavým vzorom spokojná, tak ho šupnite do lampy a vytvrdzujte ho rovnako dlho, ako ste pri gél lakoch zvyknutá.
  • Prejdite svoj výtvor obľúbeným topom, vytvrďte a voilá – zdobenie je na svete!

Znie to jednoducho, nie? Snáď vám trochu pomohlo aj názorné video :). Určite vás zaujíma, čo sa s nimi dá všetko vytvoriť. Okrem klasických rozpíjavých vzorov môžete vytvárať aj drag marble, alebo sa pokúsiť o efekt hadej kože. Dajte mi vedieť, ako vám to šlo! Pošlite mi fotky, označte ma pri vašich výtvoroch na Instagrame a použite hashtag #naninails. Už sa nemôžem dočkať!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.