Nová kolekcia gél lakov Nikol Štíbrovej!

Ako by asi vyzerala kolekcia gél lakov, ktorú by navrhovala sama Nikol Štíbrová? Teraz máte jedinečnú príležitosť zistiť to!

Je to tu! Predstavujeme vám úplne novú kolekciu gél lakov rady Professional! Spojili sme sily s jednou z najväčších českých infuenceriek a vytvorili sme pre vás kolekciu gél lakov Professional by Nikol Štíbrová!

Nikol pre vás vybrala šesť krásnych farbičiek v jesenných tónoch, tak si ich poďme predstaviť! Najsvetlejší je odtieň s originálnym názvom Kuře na paprice. Mimochodom všetky názvy k farbičkám vymyslela Nikol, ktorá je skutočne kreatívna! Ale späť ku kuřeti – ide o krásnu, jemne broskyňovú nude farbičku, ktorá perfektne kryje a hodí sa ku každej príležitosti.

Ďalším z telových odtieňov je Nude v Brne (pozn. red. čítajte ako ňúd). Je to nádherná, zaprášená, ružová farbička so studeným podtónom. Takú vo svojom portfóliu ešte nemáme, takže ďakujeme Nikol, že ju vybrala. Je skrátka dokonalá! Do tretice vybrala telovú farbičku s názvom Expreso Mačáto, ktorá má doslova svetlo kávový odtieň.

Opustime ale odtiene a poďte sa so mnou pozrieť na tie výraznejšie. V kolekcii nájdete farbičku s názvom Primitivo, čo je nádherný hroznový odtieň, ktorý je na jesennú manikúru ako stvorený. Ďalej vybrala veľmi výrazný ružový odtieň s názvom Du za tebou vole (fanúšikovia Nikol budú určite vedieť o čo ide)!

A ako posledný tu máme odtieň Prďochy, ktorý je vo veľmi zaujímavej farbičke. Pokiaľ si predstavíte zmes hnedého, hroznového a burgundy odtieňu, dostanete práve Prďochy, ktorí sú mimochodom na jeseň super voľba!

tipy_oprava

Limitovaná Edícia

Celá kolekcia by Nikol Štíbrová je limitovaná, takže v našom sortimente nezostane navždy. Vy si ju ale môžete zakúpiť klasicky samostatne alebo v originálnom darčekovom balení, ktoré môže poslúžiť ako luxusný zberateľský kúsok alebo kľudne aj vianočný darček – pretože, čo si budeme, Vianoce sa nekontrolovateľne blížia!
foto_2

Kto je vlastne Nikol?

Nikol Leitgeb, ktorá je známejšia skôr pod svojím rodným priezviskom Štíbrová, je česká herečka, bavička aj speváčka. Môžete si ju pamätať napríklad so seriálu Poišťovna štěstí alebo Vyprávěj. Teraz je členkou populárneho tria 3v1. V roku 2017 získala ocenenie Czech Blog Awards za Instagram roka.
foto_1
ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.