Minimalizmus? V nude odtieňoch žiaden problém!

Svetom vládne minimalizmus, teda čistota, pokoj, žiadny chaos a samozrejme všetkého tak nejako menej ako viac.

Ako na to s nechtami? JEDNODUCHO, to je presne to slovo! Vyberte si jeden z nude odtieňov a zistíte, že menej vám dáva oveľa viac. Neveríte? Tak pozerajte!

Prečo sú nude odtiene IN?

7fcd7a39f37e3185d0af74aa6a8a50f2

Omrzela vás červená a neónky? Nezúfajte a buďte cool spoločne so mnou a telovými odtieňmi! Za nude odtieň sa považuje taká farba, ktorá ladí s tónom vašej kože, a tým pádom skoro so všetkým. Aj bezmyšlienkovité siahnutie po týchto prirodzených farbách nič nepokazí a vy budete stále za hviezdu. Hodia sa parádne k pleti, ale rovnako tak aj na váš obľúbený party look. Skrátka s nude nechtami zapadnete kamkoľvek.

A aj keď sa to nezdá, odtieňov je veľa! Ja najradšej pátram po svetlohnedej alebo hnedo-šedej. Hoci taká jemná ružová, tou tiež nič nepokazíte! Spoločne so snehovobielou farbičkou na nechtoch ľahko vykúzlite obľúbený babyboomer alebo si vychutnáte štýlovú francúzsku manikúru.

Ďalšou výhodou telových odtieňov je ich prirodzenosť. Na prvých pár pohľadov snáď ani nespoznáte, že vám zdobia nechty. Oceniť to môže napríklad váš prísny šéf alebo šialený profesor. Mačky študentky mi určite dajú za pravdu. Krikľavo červená farba pri skúškach, ktoré sa poriadne blížia, môže občas narobiť viac škôd ako úžitku.
Takže, ako som to hovorila? Menej je viac!

Tip: Dodajte nechtom pár ozdobných kamienkov, vodolepku alebo ľahkú pečiatku. Výsledok bude vkusný, nenápadný, a vy tak budete mať vytúžený minimalizmus v malíčku!

Aký odtieň je ten pravý pre mňa?

0ed644a0f7d4538f1c604205d4838b08Už si vyberáte ideálny odtieň a nemôžete sa rozhodnúť? Áno, to poznám. Také to: „Chcem ich všetky!“ :). Našťastie na to mám skvelý trik. Stačí si vziať pár svojich favoritov a postupne farby porovnať s pleťou. Z pohľadu by mal byť odtieň gélu alebo gél laku len nanajvýš o tón tmavší, než je vaša koža. Hračka, že áno?

Tip: Viete, že máme hneď kolekcií gél lakov, ktoré majú hŕbu úžasných nude odtieňov? Volajú sa Natural Beauty, Coffee Freak a Autumn Kiss! Z takého množstva gél lakov si už jednoducho musíte vybrať!

Pokiaľ trpíte na slabé a poničené nechty, nesmúťte, jasajte! Nude farby totiž oproti iným, výrazným farbám, obsahujú oveľa menej pigmentov a vaše nechty toľko nezaťažujú. Tým svojim nechtom odľahčíte a ešte vyzerajú perfektne, čo viac chcieť?

Inšpirujte sa vo fotogalérii, toľko dychberúcej manikúry na jednom mieste vás určite presvedčí, že nude odtiene musia zdobiť aj vaše nechty!

Inspire Yourself!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.