Manikúra s NANI Gel Stickers: Perfektné nechty len za 20 minút!

Ste fanúšikom krásnych nechtov, ale na modelovanie gél lakom vám doma jednoducho nezostáva čas? Ak je to tak, máme pre vás skvelú alternatívu – NANI Gel Stickers. Tieto inovatívne gélové nálepky vám umožnia dosiahnuť skvelý vzhľad nechtov už za 20 minút!

Čo sú NANI Gel Stickers?

NANI Gel Stickers sú gélové nálepky, ktoré poskytujú jednoduchú a rýchlu alternatívu k tradičnému gél laku. Stačí ich nalepiť, vytvrdiť v UV/LED lampe a užívať si dokonale upravené nechty, ktoré vyzerajú, akoby ste im venovali hodiny času. Skvele sa hodia pre tých, ktorí chcú mať krásne nechty, ale nemajú čas na zdĺhavé domáce modelovanie.

Prečo zvoliť NANI Gel Stickers?

Jednoduché odstránenie: Nie je potrebné odstraňovať vrstvy laku a pilovať nechty donekonečna. Gélové nálepky odstránite rýchlo a jednoducho pomocou pomarančového drievka a acetónu.

Rýchla aplikácia: Na rozdiel od klasického gél laku, ktorý vyžaduje niekoľko krokov, NANI Gel Stickers zvládnete aplikovať za 20 minút.

Jednoduché použitie: Pokiaľ nemáte s gél lakom veľa skúseností alebo vás modelovanie jednoducho nebaví, NANI Gel Stickers zvládnu aj úplní začiatočníci.

Perfektný vzhľad: Aj bez zložitého procesu dosiahnete vzhľad, ktorý je porovnateľný s klasickým gél lakom – vaše nechty budú vyzerať ako od profesionála.

Ako NANI Gel Stickers používať?

Konečná úprava: Na záver môžete nechty upraviť pilníkom podľa potreby a dodať im finálny tvar.

Príprava nechtov: Začnite tým, že zatlačíte nechtovú kožtičku pomocou pomarančového drievka a upravíte tvar nechtov podľa svojich predstáv.

Zmatnenie nechtov: Ľahko zmatnite povrch nechtov brúsnym blokom a potom použite obrúsok z balíčka alebo Nail Prep, aby nálepka dobre priľnula a držala.

Aplikácia Gel Stickers: Vezmite nálepku správnej veľkosti, priložte ju na necht a jemne ju uhlaďte prstami alebo pomarančovým drievkom.

Úprava dĺžky: Pokiaľ je nálepka dlhšia ako váš necht, jednoducho ju zastrihnite pri voľnom okraji.

Vytvrdenie: Nechty vložte do UV/LED lampy a vytvrďte ich po dobu 60 sekúnd, aby nálepka pevne priľnula a vydržala po celú dobu nosenia.

Ako nálepky odstrániť?

Odstránenie NANI Gel Stickers je rýchle a jednoduché. Pomarančové drievko namočte do acetónu a jemne ním podoberte nálepku, ktorú potom ľahko zlúpnete.

Vyberte si svoj dizajn a buďte vždy trendy

NANI Gel Stickers prichádzajú v širokej škále moderných dizajnov, takže si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu štýlu. Či už dávate prednosť elegantným, minimalistickým vzorom alebo výrazným, hravým dizajnom, s našimi gélovými nálepkami budete mať nechty vždy v dokonalom stave a pripravené na každú príležitosť.

Balenie obsahuje:

  • Gélové nálepky
  • Pomarančové drievko
  • Mini pilník
  • Obrúsok na odmastenie

Pozrite sa, ako presne Gel Stickers aplikovať!

V tomto videotutoriáli vám krok za krokom ukážeme, ako ich správne aplikovať, aby vydržali čo najdlhšie, a aby tak vaše nechty vyzerali skvele!

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.