Complete Care 7 v 1 – Čo dokáže báza s nylonovými vláknami?

Článok o novej báze Complete Care 7in1 mám v pláne napísať už dlho, ale vy ste našu novinku vzali takým útokom, že váham, či je o nej stále čo písať! Fľaštičky nám miznú zo skladu rýchlosťou blesku, ale ak stále váhate, či je pre vás táto báza ideálnym riešením, článok venujem práve vám. A vy ostatné môžete moje skúsenosti porovnať s tými vašimi a o dojmy sa podeliť v komentároch. Ideme na to!

Fľaštička bázy pod gél laky Complete Care 7in1 – Hard Base má objem 5 ml a moje kolegyne z marketingu jej navliekli pekný svetlý obal, pretože táto novinka si skutočne zaslúži vystúpiť z radu. Obsahuje totiž nylonové vlákna, ktoré by mali zaručiť, že báza bude skutočne držať aj pri predĺžení nechta. Takú bázu sme na sklade ešte nikdy nemali, a tak bola takmer nutnosť ju pre vás otestovať a svoje poznatky spísať do článku. Čo všetko som zistila? Pozrieme sa na to, ako sa s ňou pracuje, akú má výdrž aj na to, či prívlastok „7in1“ nie je len preháňanie.dsc02084

Báz pod gél laky mám vyskúšaných niekoľko a veľmi často som používala NANI Vitamin Base. Logicky sa budem v recenzii odrážať od svojich skúseností s predchádzajúcim produktom. Na prvý pohľad ma od otvorenia fľaštičky prekvapilo, aká je nová Complete Care 7in1 hustá. Hustejších gél lakov sa trochu obávam, nepracuje sa mi s nimi najlepšie, pretože sa mi s nimi nedarí naniesť dostatočne tenká vrstva. Tu to ale bude mať pravdepodobne čo dočinenia s dodatkom „Hard Base“, ktorý sľubuje bázu, ktorá vám bude na nechtoch skutočne držať. Možno práve vďaka silnejšej vrstve. Pokiaľ to tak skutočne je, sa dozviete ďalej.

Štetček vo fľaštičke je rovnaký ako v ostatných gél lakoch, ktoré používam – teda širší. Čo ma v kombinácii s hustejšou konzistenciou trochu desilo. Bázu Complete Care 7in1 som testovala nielen na svojich prírodných nechtoch, ale vyskúšala som aj jej schopnosť predlžovania. Samozrejme nemôžete stavať dlháňov, ale na odlomený necht a dorovnanie dĺžok je to skvelý pomocník.

Nechty som teda pripravila (nechty si nematním, gél laky mi veľmi dobre držia aj bez toho), naniesla na ne bázu a na šablónku si predĺžila jeden z nechtov. Tu mi jeho hustota prišla vhod – na šablónku sa nanášal parádne, nikam nestekal, držal na mieste a vďaka svojej samovyrovnávacej schopnosti vytvoril jednoliaty povrch. V lampe ma gél lak nepálil, a to aj napriek tomu, že som ho mala na jednom mieste mierne zatečený ku kožičke. Predĺžený necht som potom musela vytvarovať a opilníkovať, takže som hneď vyskúšala jeho tvrdosť. Vytvrdená báza sa mi pilníkovala rovnako pohodlne ako moje prírodné nechty, aj keď bola o niečo máličko tvrdšia.

 

complete_care

Teraz sa dostaneme k výdrži, ale je opäť potrebné povedať, aké mám skúsenosti s inými bázami. Štandardne mi gél lak vydrží na nechtoch 12–14 dní, keď doňho nijako nerýpem alebo nevykonávam nejakú namáhavú činnosť. Potom sa mi začne gél lak uvoľňovať od vnútorného okraja nechta, takže podobnú skúsenosť som čakala aj u bázy Complete Care 7in1 a dosť ma zaujímalo, či tomu bude inak. Gél lak odstraňujem skôr mechanicky pomocou pilníka, keď spilníkujem čo najviac farby a zvyšok odstránim acetónom a drievkom. Báza Complete Care ma ale milo prekvapila – vydržala rovnako dlhú dobu a verím, že keby som pred nanášaním necht zmatnila a silou mocou netúžila po novom odtieni, vydržala by na nechtoch aj ďalší týždeň. Odstraňovanie navyše šlo ľahšie než u iných báz. Jediný problém som mala u predĺženého nechtu, kde mi báza držala ako pribitá. Všeobecne mi u špičiek nechtov držala oveľa viac než na zvyšku lôžka. Čo musí nutne potešiť tie z vás, ktoré trpia odchlipovaním gél lakov práve pri voľnom okraji nechta.

Báza Complete Care 7in1 sľubuje 7 výhod v jednej fľaštičke. Je to pravda? Čo všetko tento podkladový gél lak dokáže?

  • Ideálna báza pod gély aj gél laky – Určite. Rozhodne by som sa ju nebála použiť pod akýkoľvek UV gél, jej vlastnosti to podporujú.
  • Vhodná na predlžovanie nechtov pomocou šablón do dĺžky až 1 cm – Sama som sa presvedčila, že rozhodne áno. A to práve vďaka nylonovým vláknam, ktoré dodávajú báze dostatočnú pevnosť.
  • Obohatená o vitamíny pre zdravé a pevné nechty – Báza obsahuje vitamín E, ktorý chráni nechty pred lámaním. K tomu mu pomáha ďalší spoločník, vápnik. Za mňa super!
  • Zachováva konzistenciu aj pri vysokých teplotách – Vlastne nie som si istá, či by som to chcela testovať, pokusy s vysokými teplotami znejú nebezpečne. Budem veriť laborantom vo výrobe.
  • Extra odolnosť a výdrž – Áno!
  • Vytvrdnutie v UV i LED lampe – Áno, a musím doplniť, že vytvrdzovanie je bez problémov aj napriek tomu, že gél laku nanášate naozaj silnú vrstvu!
  • Možno použiť aj ako top – Tu by som to brala ako núdzové riešenie, ak žiadny top práve poruke nemáte. Po vytvrdnutí sa leskne krásne, ale za niekoľko dní sa povrch ošúcha a zmatnie.
  • Vyrobéné v EU – S tým nemôžem polemizovať, to je jednoducho holý fakt, ktorý poteší. A ako pozerám, rovnako je to už bod č. 8. ????

Tak čo povietete? Máte s bázou Complete Care 7in1 podobnú skúsenosť? Alebo vás recenzia presvedčila k jej nákupu? Tak či tak som rada, že ste dočítali až sem. Recenzia ma vždy baví a budem rada, keď mi napíšete a poradíte, aký produkt by bolo dobré zrecenzovať nabudúce. Rada budem písať o tom, čo vás zaujíma!

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.