Ako na zdobenie Babyboomer?

Kto ešte nepočul o zdobení Babyboomer, tak o ňom ešte rozhodne bude počuť! Spolu s červenými nechtami a francúzskou manikúrou sa radí do nesmrteľných zdobení, ktoré sú IN v akejkoľvek dobe. Poďme si povedať, ako si dokonalý Babyboomer efekt vytvoríte z pohodlia domova!


Čo je Babyboomer?

Babyboomer efekt sa veľmi podobá klasickej francúzskej manikúre. Líši sa len v tom, že telová a biela časť nechta nemajú vytýčenú hranicu, ale postupne sa do seba vpíjajú v tzv. ombré efekte. Pre ktoré z vás má Francia (francúzska manikúra, pozn. red.) veľmi ostré rysy, určite vyskúšajte práve Babyboomer, ktorý dodá vaším nechtom nehu a jemnosť.


Prečo zrovna Babyboomer?

Názov vznikol údajne podľa žien, ktoré sa narodili v 40. – 60. rokoch. Išlo o tzv. generáciu Babyboomers. Tieto ženy sa do histórie zapísali dokonale upravenými, elegantnými a zároveň nežnými nechtami.

post_babyboomer_ruce_w1920_q70


Pre koho je Babyboomer určený?

Pre všetkých! Babyboomer zdobenie pristane absolútne všetkým, ale najviac si ho obľúbili tie z vás, ktoré milujete prirodzenosť. Ide tak o dokonale jemne upravené nechty, ktoré nepôsobia vyzývavo ani vulgárne, ale naopak veľmi slušne a decentne. Je to ideálna manikúra do zamestnania, na spoločenskú akciu, ale aj pre každodenný život. Babyboomer je veľmi univerzálny, preto sa skrátka hodí v každej chvíli, ale aj v každom ročnom období!


Ako ho docielim?

Najjednoduchšie a najrýchlejšie vytvoríte Babyboomer pomocou gél lakov alebo UV gélu. Ak ste skúsená nechtárka, nemusíte sa báť ani akrylu, ale pre začiatočníkov ho neodporúčame.

Najskôr si urobte klasickú manikúru, zmatnite nechty, upravte ich tvar, očistite a zbavte ich mastnoty, napríklad pomocou Nail prepu, ktorý na odmastnenie funguje najlepšie. Ak máte problém s výdržou gél laku, aplikujte aj Primer Bonder, ktorý funguje ako priliehač. Na pripravený necht potom naneste kamuflážnu podkladovú bázu base Cover v odtieni Milk. Tenkú vrstvu bázy vytvrďte v UV/LED lampe 60s.

Potom pomocou hubičkového aplikátoru alebo štetca naneste biely UV gél od voľného okraja nechta do stratena smerom ku koreňu nechta a dajte opäť vytvrdiť na 60s. Nanášanie bieleho UV gélu opakujte 2x – 3x do tej doby, než budete s prirodzeným ombré prechodom na nechte spokojné. Nezabudnite vytvrdiť každú vrstvu v UV/LED lampe.

Na záver naneste záverečný finish, napríklad bezvýpotkový Hard Top Shine, ktorý opäť vytvrďte v UV/LED lampe 60s. A máte hotovo!


Sada na Babyboomer

Všetko v krásnom balení? Nie je problém! Kompletný Babyboomer set ponúka všetko, čo budete k vyššie spomínanej metóde zdobenia potrebovať. Ak patríte medzi milovníkov jemných elegantných a nenápadných nechtov, bude pre vás Babyboomer metóda jasnou voľbou. V sade nájdete nielen hubičkový aplikátor, ale aj kamuflážnu podkladovú bázu, biely UV gél, záverečný finish a detailný štetček. V sade taktiež nájdete podrobný návod, ako postupovať a tým pádom môžete mať všetky informácie pri sebe.

Tento set taktiež výborne poslúži ako originálny darček, pretože je zostavený v krásnom darčekovom balení, ktoré je oproti cenám samostatných produktov cenovo zvýhodnený. Môžete tak obdarovať niekoho blízkeho alebo si len skrátka urobiť radosť sama sebe.

foto_1_w1920_q70


proklik_cz

ko_ka_nani 

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.