Ako na vianočnú manikúru?

Každá z nás si praje pri štedrej večeri žiariť. To ale nie je bez dokonalých nechtov s vianočnou alebo zimnou tematikou. Ak hľadáte inšpiráciu na perfektné slávnostné nechty, ste na správnej adrese!

Krásne vločky ľahko a rýchlo!

Milujete zimné motívy a obzvlášť vločky? Ak nevlastníte ich motív v podobe samolepiek alebo vodolepiek na nechty, nakreslite si ich rýchlo a jednoducho samy! Bude vám stačiť len dobre pigmentovaný gél lak alebo UV gél a precízny štetček alebo sonda na nechty! 

nehty_vloc_ka

Trblietky, kam sa pozrieš!

Čo by to bola za slávnostná manikúra, v ktorej by chýbali trblietky? Nemusí nevyhnutne ísť o celé trblietavé nechty, tie zvládnete ľavou zadnou s pomocou trblietavých farbičiek, ale tentokrát mám na mysli len minimalistický akcent, ktorý dodá vašej manikúre šmrnc a zároveň eleganciu. Vybrala som si znova pre vás pár motívov, ktoré sú za mňa top. Tie rozhodne musíte vyskúšať!

Tip: nezabudnite sa pozrieť do našej kategórie trblietok na webe!
blog1
A čo soby?

Ak hľadáte odvážnejšiu a farebnejšiu manikúru, nesmiete zabudnúť na vianočné trendy. Napríklad takého soba si môžete nakresliť jednoducho pomocou pár farbičiek a tenkého štetčeka , znova som pre vás pripravila jednoduchý tutoriál ako čo najľahšie a najefektívnejšie obrázok vytvoríte. Nezabudnite výsledný motív vždy zafixovať lesklým finishom, ktorý výdrž motívu niekoľkonásobne predĺži!

nehtysob

Červená je stále IN!

Ak si nedokážete predstaviť Vianoce bez červených nechtov, tak nezúfajte – nie ste sama! Červené nechty boli, sú a budú stále trendy, takže sa nebojte nájsť svoj ideálny odtieň (ja osobne zbožňujem farbičku Sexy Lady) a ten stačí len dozdobiť. Inšpirácii sa medze nekladú, preto pridávam opäť pár nádherných motívov, bez ktorých si vianočné nechty nedokážem predstaviť!

blog2

ko_ka_nani

Post navigation

Napísať komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto stránka je chránená pomocou reCAPTCHA a platia zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky spoločnosti Google.